Ληστές έδειραν και άφησαν σε λίμνη αίματος άνδρα στην Καλλιθέα - Προσοχή όταν σηκώνετε λεφτά από τράπεζες (φωτό)

elas-lyste.blogspot

Δεν σεβάστηκαν ούτε τα χρόνια του οι αδίστακτοι ληστές που "χτύπησαν" χθες, μέρα μεσημέρι.

Ο 84χρονος χθες το μεσημέρι πήγε σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Καλλιθέα και έκανε ανάληψη 2.000 ευρώ καθώς χρειαζόταν τα λεφτά για το μνημόσυνο του κουνιάδου του αλλά και για μια εγχείρηση που σκόπευε να κάνει.

Πήρε τα χρήματα από το γκισέ και ανυποψίαστος έφυγε από την τράπεζα για να επιστρέψει σπίτι του. Άνοιξε την εξώπορτα δίχως να αντιληφθεί ότι μετά από αυτόν μπήκαν και οι ληστές.

Την ώρα που ο κύριος Γιώργος άνοιγε το ασανσέρ ένοιωσε ένα κάψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και ένα δυνατό χτύπημα με αποτέλεσμα να σωριαστεί ημιλιπόθυμος.

Οι ληστές δεν σταμάτησαν ούτε τότε να χτυπάνε και να κλωτσάνε τον άτυχο ηλικιωμένο ενώ ταυτόχρονα έψαχναν τις τσέπες του. Μόλις βρήκαν τα λεφτά, τα βούτηξαν και έγιναν καπνός πριν προλάβει κάποιος να τους σταματήσει, αφήνοντας τον 84χρονο να σφαδάζει από τους πόνους σε μια λίμνη αίματος.

Όπως δήλωσε μια γειτόνισσα του θύματος "ο κύριος Γιώργος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο καθώς από τα χτυπήματα υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις".











Πηγή ➤ newsit.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου