Βρήκε νεκρό το γιο του πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή του...

elas-lyste_blogspot

Ο τραγικός πατέρας όταν πήγε στο κτήμα του βρέθηκε μπροστά στη σορό του παιδιού του που ήταν σε πλήρη αποσύνθεση.

Επί πέντε ολόκληρους μήνες αγωνιούσε για την τύχη του παιδιού του ένας αγρότης από την περιοχή του Καρδαμά στην Αμαλιάδα και έμελλε να ήταν αυτός που θα τον έβρισκε νεκρό! Μάλιστα, ο άτυχος 46χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή πολύ κοντά στο κτήμα της οικογένειάς του.

Τα πυκνά φυλλώματα των θάμνων έκρυβαν τη σορό του 46χρονου Λεωνίδα Γιαννόπουλου κι έτσι δεν απέδωσαν καρπούς οι έρευνες που ξεκίνησαν μετά την μυστηριώδη εξαφάνισή του το πρωί της 4ης Μαΐου και συνεχίστηκαν για πολύ καιρό από δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ. Ο άτυχος άνδρας είχε ξεκινήσει από το σπίτι του για να εργαστεί στο κτήμα, όμως δεν έφτασε ποτέ.

Η τραγωδία κορυφώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο πατέρας του 46χρονου Νίκος πήγε στο κτήμα του και βρέθηκε μπροστά στη σορό του παιδιού του που ήταν σε πλήρη αποσύνθεση. Ο τραγικός πατέρας ειδοποίησε την Αστυνομία λέγοντας ότι αναγνώρισε τα ρούχα που φορούσε ο γιος του. Ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, αλλά η τοξικολογική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 46χρονου δίπλα στον οποίο βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι από γεωργικό φυτοφάρμακο που ενισχύει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου