Eλληνίδα Δημοσιογράφος παράτησε το ΡΕΠΟΡΤΑΖ κι έγινε ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ! (Φωτό και vid).

elas-lyste.blogspot

Η Χριστίνα Ρουσάκη κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Γρήγορα, όμως, άφησε το συγκεκριμένο χώρο και ασχολήθηκε με τη βιομηχανία του πορνό.


Η Ελληνίδα πορνοστάρ είναι πρωταγωνίστρια της Sirina και έχει κάνει θραύση με τις ταινίες “Πρώτη μου φορά …από πίσω!”, “Σκάνδαλο στις γυναικείες φυλακές” και “H δημοσιογράφος Χριστίνα Ρουσάκη και οι δύο βοσκοί”.

Πριν ασχοληθεί με τις ερωτικές ταινίες,σύμφωνα με το sportdog.gr, εργαζόταν επαγγελματικά ως μοντέλο. Έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις και έχει περπατήσει σε πασαρέλες στο εξωτερικό -συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

501

506


Δείτε το video ΕΔΩ.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Εχει σημασια;16 Οκτ 2014, 5:55:00 μ.μ.

    ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΟΜΟΡΦΗ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΤΣΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή