Aθώος, ύστερα από 17χρόνια, για τον φόνο φοιτήτριας ...

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Αθώος οριστικά και αμετάκλητα, ύστερα από δικαστικές περιπέτειες πολλών ετών, καθίσταται με ομόφωνη απόφαση του Αρείου Πάγου, ο 43χρονος, που από το 2003 έχει δικαστεί και αθωωθεί κατ' επανάληψη για τον φόνο της φοιτήτριας Εύης Γατίδου, που διεπράχθη τον Σεπτέμβριο του 1997 στην Λάρισα.

Τελικά, ύστερα από 17 χρόνια, ο 43χρονος κηρύχθηκε αμετάκλητα αθώος και το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο.

Υπενθυμίζεται ότι από τις τέσσερις δίκες που έγιναν στην διάρκεια των ετών αυτών, μόνο στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε κριθεί ένοχος και στις υπόλοιπες τρεις δίκες που ακολούθησαν στον δεύτερο βαθμό, έπειτα από αναιρέσεις, όλες οι αποφάσεις ήταν αθωωτικές.  

Πηγή ➤ zougla

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Έχω παρακολουθήσει την υπόθεση από πολύ κοντά. Σίγουρα η αστυνομία - αν έκανε καλά τη δουλειά της εξ αρχής - θα είχε βρει τον δολοφόνο και η δολοφονία της κοπέλας δεν θα περνούσε ατιμώρητη. Δυστυχώς, όμως, όταν κάποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του (είτε εσκεμμένα είτε λόγω ανικανότητας/αδιαφορίας), τα λάθη τα πληρώνουν κάποιοι άλλοι... Για μένα ο ένοχος ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με το κορίτσι. Τα στοιχεία θεωρώ πως εκεί συγκλίνουν. ΄Έστω και μετά από τόσα χρόνια να αποκαλυφθεί η αλήθεια, για να έρθει η δικαίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όμως λέτε "ζούσε" τώρα το 2023 δεν ζει? και αν ξέρατε όντως ποιός ήταν έπρεπε ν βοηθήσετε τις αρχές κ τν οικογένεια του θύματος,εφόσον εσείς ξέρατε ν κάνετε καλύτερα την δουλειά και σωστά όπως λέτε.η σιωπή σας ούτε αυτήν είναι σωστή δουλειά :-|





      Διαγραφή