"Έπρεπε να συλληφθεί ο περιπτεράς που δεν πήρε τα χρήματα για τα νερά" δήλωσε εκπρόσωπος των αστυνομικών.(Vid).

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στο επεισόδιο στα Εξάρχεια με τον ξυλοδαρμό περιπτεριούχου, όταν εκείνος τους κατηγόρησε ότι του κλέβουν νερά, ζήτησαν τη σύλληψή του, επειδή δεν πήρε τα χρήματα που υποστηρίζουν ότι του άφησαν, ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1,ο εκπρόσωπος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε ότι αυτό προβλέπει κανονικά ο νόμος, αλλά, όπως είπε, ο επικεφαλής της διμοιρίας δεν το έκανε.

Όπως επισήμανε, επικαλούμενος μαρτυρίες συναδέλφων του, «οι αστυνομικοί έβγαλαν χρήματα και τα άφησαν στο περίπτερο, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν θέλησε να τα πάρει».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή ➤ enikos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου