ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

elas-lyste.blogspot

Σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη της περασμένης εβδομάδας πολύ γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης και εκβιασμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  ο Τρικαλινός επιχειρηματίας δέχθηκε τηλεφώνημα για αγορά ενός εκ των φορτηγών του, το οποίο είχε βάλει σε «αγγελία» σε ηλεκτρονικές σελίδες, από υποτιθέμενο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη μάντρας στην περιοχή της πρωτεύουσας.

 Ο ίδιος ο Τρικαλινός επιχειρηματίας ξεκίνησε να κατεβάσει το όχημα στην Αθήνα, σε προγραμματισμένο ραντεβού. Εκεί, στην είσοδο της πρωτεύουσας, τον περίμενε ο «υποτιθέμενος» επιχειρηματίας, μαζί με τον γιο του και του ζήτησε να τον ακολουθήσει ώστε να βγουν πιο γρήγορα στη «μάντρα». Τελικά βγήκαν σε μια... ερημική τοποθεσία, οι δυο άγνωστοι άντρες κατέβηκαν και βγάζοντας πιστόλια απαίτησαν να κατέβει και να τους παραδώσει το όχημα. Ο Τρικαλινός αντιστάθηκε, ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε στενούς δρόμους, μπήκε σε... μονόδρομο και έπεσε και πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας!!!...Εκεί κατέβηκε και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν, ωστόσο οι άλλοι είχαν γίνει καπνός. Όπως λένε άνθρωποι του χώρου τον τελευταίο καιρό ανάλογα φαινόμενα πληθαίνουν και οι επιχειρηματίες ζουν με το φόβο της «ενέδρας»....


Πηγή ➤ trikalavoice

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου