ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ...

elas - lyste.blogspot

Δυστυχώς η Ελλάδα θα κινδυνέψει και πάλι από σφοδρά καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα τη χτυπήσουν από την ερχόμενη Παρασκευή ως και το Σάββατο.

Από το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής, θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, όλο το Ιόνιο πέλαγος, γι' αυτό δείξτε τεράστια προσοχή, καθώς ο κίνδυνος για πλημμύρες είναι μεγάλος.

Και το Σάββατο κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες στη Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά Ελλάδα αλλά και τη Μακεδονία. Προσοχή το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου σε όλη τη Μακεδονία, διότι τα φαινόμενα θα είναι ακραία και επικίνδυνα.

Δυστυχώς τα φαινόμενα για άλλη μία φορά θα είναι άκρως επικίνδυνα και πιθανότατα να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα !! Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τη Κυριακή.

Πηγή ➤ greek-weather

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου