Πτολεμαΐδα - Ο σκύλος βρήκε τα ναρκωτικά δίπλα στα πρόβατα...

elas-lyste.blogspot

Χαμογελούσε πονηρά ένας 32χρονος κτηνοτρόφος όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον είχαν στο μάτι ως ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών σταμάτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στην Πτολεμαΐδα. Μέσα σύμφωνα με το protothema, είχε μόνο μια συσκευασία με 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ τα υπόλοιπα τα φύλαγαν τα... πρόβατά του!

Ο ύποπτος τα χρειάστηκε, όμως, όταν είδε ότι οι αστυνομικοί που ερευνούσαν το σπίτι και το ποιμνιοστάσιό του σε περιοχή της Κοζάνης, είχαν μαζί τους και εκπαιδευμένο σκύλο- ανιχνευτή! Ο τετράποδος αστυνομικός δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει τα ναρκωτικά που έκρυβε δίπλα στα ζώα του κι έτσι τα 785 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν και ο 32χρονος πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Πηγή ➤ thestival

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου