Μας κάνατε περήφανους !!!

elas-lyste_blogspot

 Για άλλη μία φορά τα «παιδιά» της Ελληνικής Αστυνομίας μας απέδειξαν τί σημαίνει ευγενής άμυλα, σε έναν δυνατό αγώνα που δόθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καλλιθέας στις 01/11/2014.

Συγκεκριμένα τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., θα θέλαμε να συγχαρούμε τον συνάδελφό μας Ε.Φ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗ Βασίλειο, που υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος κατέκτησε τη (2η) δεύτερη θέση στο άθλημα της πάλης, στην κατηγορία των 97 κιλών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και να του ευχηθούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και τίτλους.

Πηγή ➤ politikanet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου