Καταδίωξη θρίλερ και σύλληψη δουλέμπορου στον Έβρο...

elas-lyste.blogspot

Κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική Οδό Ορεστιάδας  Αλεξανδρουπολης τις πρώτες πρωινές ώρες. Διακινητής Σύριος σε κλειστού τύπου φορτηγάκι τύπου van μετέφερε 29 παράνομους μετανάστες στοιβαγμένους στο φορτηγάκι προς το εσωτερικό της χώρας. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τον διακινητή και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Αντί αυτού ο διακινητής οδηγός ξεκίνησε την τρελή και επικίνδυνη πορεία στην εθνική οδό. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να καταδιώξουν στην ευρύτερη περιοχή πεζοί τον διακινητή τον οποίο τελικά και συνέλαβαν μαζί με όλους τους μεταφερόμενους μετανάστες.

Διενεργείται προανάκριση στα πλαίσια του αυτοφώρου από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου