Φριχτό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια ληστών στο Παλαιό Φάληρο.

elas - lyste.blogspot

Φριχτό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια ληστών στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Ναυσικάς 55.

Την άτυχη ηλικιωμένη που ζούσε εδώ και δύο χρόνια μόνη της, βρήκε νεκρή ο γιος της  το πρωί καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, πράγμα που σημαίνει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ή πρέπει να τους άνοιξε ή, να την ακολούθησαν στο δρόμο και την ώρα που άνοιγε την πόρτα του διαμερίσματός της μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα, τη φίμωσαν ψάχνοντας προφανώς για χρήματα και κοσμήματα, αφού το διαμέρισμα βρέθηκα αναστατωμένο.

Το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με τα ρούχα και τα παπούτσια της, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τοποθετεί την ώρα του τραγικού συμβάντος ή χθες το βράδυ, ή, σήμερα το πρωί.

Την υπόθεση έχει αναλάβει και διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου ενώ αναμένεται από τον  ιατροδικαστή, να προσδιοριστούν τα αίτια και η ακριβής ώρα θανάτου.


Πηγή ➤ vimaonline

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου