Ντροπή – Κουρελιασμένη κυματίζει η Ελληνική σημαία στον κυματοθραύστη της Πάτρας - Κάποιοι κάποτε χύσανε για αυτήν το ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ...

elas-lyste_blogspot

Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κάποιος την εικόνα που εμφανίζει το Εθνικό μας σύμβολο, η Ελληνική Σημαία στον κυματοθραύστη του παλιού λιμένα της Πάτρας.

Σκισμένη και κυριολεκτικά κουρελιασμένη η Σημαία, εξακολουθεί να κυματίζει, στον ιστό που βρίσκεται στο εκκλησάκι απέναντι από τον λιμενοβραχίονα της Αγίου Νικολάου.

Το ερώτημα που γεννάται είναι, πως είναι δυνατόν το θέαμα αυτό να είναι ορατό, με γυμνό μάτι από κάποιον που βρίσκεται αρκετά μακρυά από το σημείο, προκαλώντας το λιγότερο, το αίσθημα της ντροπής, και να μην έχει πέσει στην αντίληψη κανενός αρμόδιου φορέα – ΟΛΠΑ, Λιμεναρχείο- ώστε να αντικατασταθεί…!

Η φωτογραφία εστάλη στο patratora.gr, από τον αναγνώστη Σπύρο Χρονόπουλο.

Πηγή ➤ pentapostagma

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου