Ένταση έξω από το Πολυτεχνείο (Vid).

elas-lyste_blogspot

Συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ .

Επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο Πολυτεχνείο όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να μπει στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος και επενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Νωρίτερα χιλιάδες φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία από τα Προπύλαια προς το Σύνταγμα φωνάζοντας συνθήματα κατά του κλεισίματος των σχολών του ΕΚΠΑ και την ανάπτυξη αστυνομικών το πρωί έξω από τη Νομική Σχολή. Κατά τη λήξη της πορείας σημειώθηκαν μικροεπεισόδια έξω από τη Νομική.

Στην απογευματινή πορεία συμμετείχαν φοιτητικοί σύλλογοι από τη Νομική, το Πολυτεχνείο, την Οδοντιατρική, το Μαθηματικό, το Φυσικό, το Γεωλογικό και άλλες σχολές. Επίσης το ΜΑΣ, η Ανταρσύα, το ΣΕΚ και το ΕΕΚ. Μαζί τους διαδήλωσαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Κόκα-Κόλα Τρία Έψιλον. Για αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.


Πηγή ➤ athensvoice

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου