Σύζυγος ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη - Ο Άδωνις δεν κράτησε τον λόγο του...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πικραμένη και βαθιά απογοητευμένη, η Μαρία Λαζαρίδη, σύζυγος του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2007 τραυματίστηκε σοβαρά σε ενέδρα στα Ζωνιανά και έκτοτε νοσηλεύεται σε άγρυπνο κώμα σε θάλαμο του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, καταγγέλλει τον Άδωνι Γεωργιάδη για αδιαφορία! «Δεν τον κράτησε τον λόγο του» λέει στην Espresso η 35χρονη.


Η απόφαση που απαιτούσε από την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού να επιστρέψει χρήματα στο Ελληνικό Δημόσιο τον περασμένο Ιανουάριο είχε πάψει να ισχύει έπειτα από διαβεβαίωση του πρώην υπουργού Υγείας ότι θα έδινε εντολή να σβηστεί το χρέος.


Πηγή ➤ Espresso
 

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου