ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗς ΕΛ.ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ... ΒΟΣΚΟΣ- ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ....

elas_lyste-blogpot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Σε νομότυπη έρευνα στην οικία και ποιμνιοστάσιό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (2.712,7) γραμμαρίων και δύο τρίφτες κάνναβης.

Συνελήφθη, σήμερα (16-12-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία και το ποιμνιοστάσιο του 30χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (2.712,7) γραμμαρίων,
μία ζυγαριά ακριβείας,
δύο τρίφτες κάνναβης,
(29) νάιλον συσκευασίες και
ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων. 

Πηγή ➤ trikalavoice

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου