ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ - Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης...

elas-lyste_blogspot

Συνελήφθη τσιγγάνος και αναζητούνται 4 ύποπτοι που “κάρφωσαν” περιπολικό!

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ωραιόκαστρο, στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε όχημα που κρίθηκε ύποπτο. Περιπολούντες αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ΙΧ μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν πέντε τσιγγάνοι, ώστε να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά επιτάχυνε. Οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το όχημα, του έκλεισαν το δρόμο. Το ύποπτο ΙΧ έπεσε με δύναμη πάνω στο περιπολικό.

Σύμφωνα με το thestival.gr κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε συνελήφθη ένας τσιγγάνος, ενώ οι άλλοι τέσσερις κατάφεραν να διαφύγουν. Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου