Εβαζε ανήλικες να φωτογραφίζονται γυμνές και πωλούσε τις φωτογραφίες – Απίστευτη κομπίνα στην Θεσσαλονίκη...

elas_lyste-blogpot

Απίστευτη κομπίνα με «μαϊμού» πρακτορείο μοντέλων είχε στήσει ένας 51χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έβαζε τα θύματά του- αρκετές φορές ανήλικες- να φωτογραφίζονται γυμνά…και στη συνέχεια πουλούσε το υλικό σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη την Παρασκευή στους Αμπελόκηπους, ενώ η δράση του είχε αποκαλυφθεί πέρυσι τον Οκτώβριο, όταν έκαναν καταγγελία δύο ανήλικες και τέσσερις ενήλικες. Ο 51χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων κατ” επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, «ψάρευε» τα θύματά του κυρίως από το διαδίκτυο, όπου εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων και υποσχόταν στις έφηβες κοπέλες καριέρα, μεγάλη ζωή και πολλά χρήματα. Με αυτά τα επιχειρήματα, έπειθε τα κορίτσια να επισκεφθούν διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, όπου τα φωτογράφιζε και τα βιντεοσκοπούσε. Το επίμαχο υλικό το προωθούσε -έναντι αμοιβής- σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Από τη δράση του, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την τελευταία δεκαετία κέρδισε 2,7 εκατομμύρια ευρώ.
 

Πηγή ➤ postnow

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου