Ειδικός φρουρός έκλεψε λόγω... εγκυμοσύνης της συζύγου του....

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Ο 32χρονος ένστολος της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, απέσπασε 7.500 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της υπηρεσίας του. Η απώλεια των χρημάτων εντοπίστηκε από αστυνομικούς που υπηρετούν στο γραφείο διαχείρισης χρηματικού και υλικού του αστυνομικού τμήματος και ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Μετά την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε, ότι δράστης της κλοπής ήταν ο νεαρός Ειδικός Φρουρός. Ο ίδιος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επικαλέστηκε τη δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται και αιτία της πράξης του ήταν οικογενειακοί λόγοι. Συγκεκριμένα, η σύζυγός του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, με εκείνον να αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα αυτού του χαρμόσυνου γεγονότος, και δυστυχώς βρήκε τη χειρότερη λύση.

Πηγή ➤ thetoc.gr 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου