Η Κυψέλη ...των εγκληματιών!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ζω στη Κυψέλη τα τελευταία 20 χρόνια...

Οταν πρωτοήρθα στην Αθήνα εγκαστάθηκα  στη οδό Σπετσοπούλας, λίγα στενά πιο κάτω από την  οδό Ζακύνθου 3 που στραγγάλισαν τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.Σήμερα κατοικώ σε ακόμη χειρότερο σημείο, κοντα στην πλατεία! Στην πλατεία των Τιράνων, έτσι την λένε... Σήμερα είμαι 47 χρονών.

Πλέον πρέπει να αλλάξει όνομα διότι έχει κατακλυστεί από Αφρικανούς. Ποιός σχεδιάζει έτσι το μέλλον μας. Και ζώα να ήμασταν τέτοια τύχη δεν αξίζαμε. Είμαστε Ελληνες πολίτες της παλαιάς αριστοκρατικής Κυψέλης. Περιθωριακά άτομα, λαθρομετανάστες, χρήστες ναρκωτικών, έχουν κάνει στέκι τα στενά της Κυψέλης και θερίζουν... ό,τι βρουν.

Συχνά στην γειτονιά μου εισβάλουν σε σπίτια, ληστεύουν ανήμπορους ηλικιωμένους, ορμάνε σε περαστικές γυναίκες για να αρπάξουν διά της βίας ότι βρουν .
Το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης υπολειτουργεί. Οι αστυνομικοί αδιαφορούν και βεβαίως το αποτέλεσμα είναι μηδαμινό.

Ο Βασίλης Κικίλιας εδώ να έρθει να δει τι γίνεται. Αλλά χωρίς προειδοποίηση. Βασίλη σώσε μας...
 

Πηγή ➤ tilegrafima

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου