Η Ελεονώρα Μελέτη σε γυρίσματα ταινίας πoρνo!(Φωτό).

elas_lyste-blogpot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Έχει καταλάβει για τα καλά η Ελεονώρα Μελέτη ότι ο κόσμος ψάχνει το γνωστό «αίμα και σπ€ρμα» και γι΄αυτό φροντίζει μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι Ε να τα έχει σε αφθονία.

Κι επειδή τα δάκρυα της στις προηγούμενες εκπομπές και ο φόβος της δεν είχαν την απήχηση που θα ήθελε, ελπίζει το θέμα αυτής της εβδομάδας να είναι πιασάρικο. Σίγουρα μας προϊδεάζει για κάτι καλό αφού μπαίνει σε μια νέα αποστολή.

Μετά την κάνναβη και τα ναρκωτικά στην Ολλανδία, το pole dancing και την πιάτσα στη Συγγρού, η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram την είδαμε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την σκηνή π0ρνοταινίας που γυριζόταν μπροστά της.
«Tο βιωματικό έχει αξία όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ.
Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί , Σeξ έχω κάνει… Πoρνό όμως δεν έχω ξανασκηνοθετήσει…»


Εδώ με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες της ταινίας..

Η σκηνοθέτις Ελεονώρα όταν τα άκουσε από τους ακόλουθους της για το θέαμα, μιας και η φωτογραφία απεικόνιζε τον πρωταγωνιστή να κάνει στoματικό έρωτα στην παρτενέρ, έδωσε την απάντηση της.

«Η ηθικολογία δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, προτιμώ την ελευθερία λόγου… Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ντροπιαστικό στην εικόνα.

Όταν βλέπεις τον σύντροφο σου γυμνo, τον θεωρείς ορισμό της ξεφτίλας;», «προφανώς υπάρχει κόσμος που μπερδεύει το σοβαρό με το σοβαροφανές και το πoρνό με το βρώμικο κ το προκλητικό. Και προφανώς κάποιοι αναφέρουν ως υποδειγματικά παραδείγματα της εκπομπής μόνο την πιάτσα στη Συγγρού, το στριπτιτζάδικο και τη τσoντα.

Κανένας λόγος για το νυχτερινό σχολείο, για τα επείγοντα στα νοσοκομεία, για την ευθανασία, για τις προκαταλήψεις, για την ελευθερία κ πολλά άλλα “σοβαρά” της εκπομπής. Οι πουτ@νες όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες – χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε. Υπάρχουν κ δεν θα πρέπει να σοκάρουν αυτές οι έννοιες άλλα η σημασία μέσα από την οποία τις ερμηνεύουμε.

Σοκάρει το πoρνό;
Αλήθεια; γι αυτό ξεπούλησαν οι αποχρώσεις του γκρι; γι αυτό η λέξη πoρνό είναι 1η στο google σταθερά; γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πoρνό σελίδες; δηλαδή όσοι σοκάρονται με το πoρνό, με τον σύντροφο να φανταστώ θα παίζουν monopoly…
Ας είμαστε ρεαλιστές».

Πηγή ➤  toratora.gr 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου