Οι Αστυνομικοί τό κάψανε στήν Λάρισα...(Φωτό).

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τη Κυριακή 4 Ιανουαρίου στο κέντρο διασκεδάσεως STARZ στη Λάρισα έγινε με τεράστια επιτυχία ο χορός της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας. Ένα πλήθος συναδέλφων και φίλων γέμισε την αίθουσα του καταστήματος και διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλίας κ. Γιανέλλος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας κ. Ντζιοβάρας,ο πρόεδρος και ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ.κ. Φωτόπουλος και Γερακαράκος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. Τολίκας, ο πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Λάρισας κ. Τάχος, ο Δήμαρχος Κιλελέρ, ο μοναδικός από τους δημάρχους που μας τίμησε, κ. Νασιακόπουλος ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Καλομπάτσιος κ.α.

Ευχαριστούμε δημόσια τους δωροθέτες της λαχειοφόρου μας, τους χορηγούς μας και όλους αυτούς που στήριξαν τη προσπάθειά μας.

Κ Α Λ Η     Χ Ρ Ο Ν Ι Α !!











Ένωση  Αστυνομικών Λάρισας.

Οι διαχειριστές του blog και της σελίδας του "ΛΥΣΤΕ" σας εύχονται  και του χρόνου με υγεία,χαρά και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου