Στις επάλξεις οι αστυνομικοί - Αλλη μιά δύσκολη νύχτα....

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη μάχη κατά του χιονιά που πλήττει τα τελευταία 24ωρα όλη τη χώρα έχουν επιστρατευτεί και δεκάδες αστυνομικοί, οι οποίοι παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες βρίσκονται στις επάλξεις.

Από τα χαράματα περιπολικά "σαρώνουν" ολόκληρο το δίκτυο να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, να δώσουν οδηγίες στους διερχόμενους οδηγούς (οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις επιμένουν να μην συμμορφώνονται, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα)  αλλά και να επέμβουν σε περιστατικά  που πολίτες χρειάζονται βοήθεια, ακόμα και μεταφοράς τους, όπως συνέβη  σε αρκετές περιπτώσεις.

Σε διαρκή συνεργασία με τους χειριστές των εκχιονιστικών μηχανημάτων, την πυροσβεστική αλλά και όλες τις υπόλοιπες συναρμόδιες υπηρεσίες, η ΕΛ.ΑΣ είναι παρούσα στους δρόμους της κακοκαιρίας, προσπαθώντας να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

Κι αυτήν την ώρα, που οι περισσότεροι είμαστε κάπου... εσώκλειστοι για να αντιμετωπίσουμε τα καιρικά φαινόμενα, μια καλή κουβέντα γι΄αυτούς που βρέθηκαν στους δρόμους υπερβάλλοντας εαυτούς είναι ό,τι πιο λίγο μπορούμε να κάνουμε!

Πηγή ➤ cretalive

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου