Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ και Ενοπλες Δυνάμεις - Προσπάθησαν να μπουν σε στρατόπεδο όπου φυλάσσονται εκρηκτικά βλήματα....

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Συναγερμός σήμανε τη νύχτα σε στρατόπεδο της Μαλακάσα όταν είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι προσπάθησαν να κόψουν την περίφραξη και να εισβάλουν στο στρατόπεδο, στο οποίο φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, πολλά ενεργά εκρηκτικά βλήματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας από τον A/ΓEEΘA Μ. Κωσταράκο στο στρατόπεδο σήμανε συναγερμός και οι άγνωστοι δράστες ετράπησαν σε φυγή, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι έπειτα από πρόσφατες πληροφορίες για ενδεχόμενη απόπειρα κλοπής αντιαρματικών όπλων από στρατόπεδο της Κορινθίας, ο υπουργός είχε ζητήσει και ελήφθησαν κατόπιν διαταγής του Αρχηγού ΓΕΣ Χρ. Μανωλά αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα στρατόπεδα στα οποία φυλάσσεται αντίστοιχος οπλισμός.

Για αυτό και έπειτα από την απόπειρα εισβολής στο συγκεκριμένο στρατόπεδο μετακινήθηκε προς ενίσχυση της φύλαξής του ομάδα των ειδικών δυνάμεων.
 
Πηγή ➤ agioritikovima

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου