Χαλάει πάλι ο καιρός από το βράδυ...

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νέα άνοδο θα σημειώσει σήμερα η θερμοκρασία, όμως νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από το βράδυ. Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα.
\
Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες από την κακοκαιρία
Βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις την Κυριακή στη χώρα Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες Δίρφη: Ελικόπτερο απεγκλώβισε τρία άτομα από τα χιόνια Βελτιωμένος ο καιρός το Σαββατοκύριακο Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού Πάγωσε μέχρι και το συντριβάνι στην Θεσσαλονίκη! Τσουχτερό κρύο και σήμερα Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ενώ στην ανατολική και νοτιά νησιωτική χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες προς το βράδυ. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται κυρίως στα νότια.

Τη Δευτέρα στα κεντρικά και νότια αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά, και χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία στα ημιορεινά, όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, όμως αργότερα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση από τα βόρεια, όπου θα σημειωθεί παγετός.

Πηγή ➤ antenna

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου