Κινηματογραφική καταδίωξη στα Ιωάννινα - Εμβόλισαν όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, συνέλαβαν έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο δύο παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Αναλυτικότερα, στο Χάνι Δελβινακίου, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν για έλεγχο το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.

Λίγο αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Ιωαννίνων και τότε ο 38χρονος οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει, ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο υπηρεσιακό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο ομοεθνείς του (32 και 23 ετών), οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του διακινητή κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή ➤ epiruspost

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου