Ολόκληρο το νέο Π.Δ. αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ. – Τι προβλέπει..

elas_lyste-blogpot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ το Π.Δ. μας το έστειλε ο κ. Νικόλαος Αθ. Μπλάνης, Αντιστράτηγος Αστυνομίας ε.α.

Δείτε το και κατεβάστε ΕΔΩ.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το νέο Π.Δ. που αφορά την οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., ουσιαστικά αντικαθιστά το πρώην Π.Δ. 14/2001 (από το οποίο διατηρείται μόνο το αρθ. 18).

Ευχόμαστε μετά τη μείωση των Επιτελείων που προσπαθεί να πετύχει το εν λόγω νομοθέτημα, να συνεχίσει και να πραγματοποιηθεί ο λεγόμενος «αστυνομικός» Καλλικράτης.

Δυστυχώς μετά από προσεχτική μελέτη του, παρατηρούμε ότι θεσπίζονται αρκετές θέσεις αξιωματικών ως βοηθών σε κάποιες Υπηρεσίες και ορίζεται ότι οι αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων μπορούν να ασκούν διοίκηση υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, παρατηρούμε ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο Επιτελείο της ΓΑΔΘ, στη Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς και στις αυτοτελείς Υπηρεσίες που εδρεύουν στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ staratalogia - skaythess

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου