Οι τρεις λέξεις που ψάχνουν πολλοί! Κόρινα, Φοιτήτρια, Λαμία...

elas_lyste-blogpot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην κυριολεξία χαμός στο διαδύκτιο με την είδηση για το ροζ βίντεο των φοιτητών στη Λαμία

Πολλά site ασχολήθηκαν με το θέμα, όπως:

Χαμός με τη φοιτήτρια από τη Λαμία και το όργιο
 Αυστηρώς ακατάλληλο video

Τρεις (τόσοι τουλάχιστον διακρίνονται στο βίντεο κακής ποιότητας) φοιτητές και μία φοιτήτρια, ονόματι "Κορίνα" (με το όνομα αυτό έχει "ανέβει" το βίντεο από τους "δημιουργούς" του), πρωταγωνιστούν σε ερωτικό βίντεο που κάνει εδώ και μερικές μέρες θραύση στο διαδίκτυο.

Το "γύρισμα" έχει γίνει σε γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λαμίας και η "δράση" αρχίζει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο του βίντεο.

Οι σκηνές με την "αχόρταγη", όπως την αποκαλούν, φοιτήτρια από τη Λαμία είναι αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους και δεν μπορούν να προβληθούν

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κορίνα: Χαμός με την φοιτήτρια από την Λαμία που πρωταγωνιστεί σε ρoζ βίντεο...

Τι δείχνει όμως αυτό το βίντεο;
Τρεις (τόσοι τουλάχιστον φαίνονται στο βίντεο) φοιτητές, σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λαμίας, έχουν «καλεσμένη» μια φοιτήτρια, την εν λόγω Κορίνα (με το όνομα αυτό έχει ανέβει το βίντεο από τους "δημιουργούς" του) Από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο, οι εικόνες είναι με…περιπτύξεις.
Και συνεχίζει μόνο με περιπτύξεις!!!
Ένα βίντεο που όλοι οι φοιτητές από ότι καταλάβαμε γνωρίζουν αλλά περιέργως θέλουν να το κάνουν διάσημο, μιας και μας το έστειλαν.
Μάλιστα κάποιοι συμπληρώνουν πως η συγκεκριμένη φοιτήτρια δεν «χορταίνει».

Εμείς απλά θα διασκεδάσουμε την κατάσταση, συμπεράνοντας ότι οι φοιτητές στη Λαμία…περνάνε, πολύ μα πάρα πολύ καλά.

Τώρα όσον αφορά τους «συντηρητικούρες», αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν ελεύθερα!
Τρομακτικό

Οι τρεις λέξεις που ψάχνουν πολλοί! Κόρινα, Φοιτήτρια, Λαμία
Κόρινα, Φοιτήτρια, Λαμία: Αυτές τις τρεις λέξεις ψάχνουν πολλοί τις τελευταίες ώρες στο Google. Ένα eρωτικό βίντεο κάνει εδώ και μερικές μέρες θραύση στο…
διαδίκτυο και σε αυτό πρωταγωνιστεί μία φοιτήτρια, ονόματι «Κορίνα» και άλλοι τρεις φοιτητές. Το κακής ποιότητας βίντεο που κάνει θραύση, γυρίστηκε σε γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λαμίας και η «δράση» αρχίζει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο του βίντεο.

Οι σκηνές είναι αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους …
Όσοι θέλουν να το δουν .. μάλλον είναι πολύ εύκολο καθώς το video ήδη έχει χιλιάδες Views.

ΠΗΓΗ: trelokouneli

...ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Η αλήθεια για το ροζ βίντεο με τους Φοιτητές της Λαμίας

Πολλοί προσπάθησαν να το βρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Όμως εμάς δεν μας απασχόλησε ποτέ το θέμα από την πλευρά της πορνογραφικής διακίνησης ενός ερασιτεχνικού βίντεο. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε για να κερδίσουμε πολλά κλίκ. Αυτό που μας ενδιέφερε από την αρχή ήταν η προσέγγισή του θέματος με «ελαφριά» μορφή και μόνο. Όχι δημιουργία σκανδάλου και παραφιλολογίας.

Το βίντεο λοιπόν υπάρχει και πολλοί από εσάς το «απολαύσατε» μιας και μας έχετε γράψει πολλά σχόλια με παρατηρήσεις.

Κάποιοι μας ενημέρωσαν ότι το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε τα Χριστούγεννα που μας πέρασε.

Άλλοι ότι η κοπέλα που πρωταγωνιστή δεν τη λένε «Κορίνα» αλλά Α…..

Κάποιοι άλλοι μας γράψατε τα ονόματα των αγοριών και σε ποια σχολή της Λαμίας σπουδάζουν. Δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσουμε, διότι δεν αφορούν κανέναν.

Δεχθήκαμε και ένα τηλεφώνημα από μια πραγματική Κορίνα που σπουδάζει στη Λαμία και μας είπε ότι έχει «στιγματιστεί» μιας και μόνο τρεις με το όνομα αυτό υπάρχουν στο ίδρυμα που σπουδάζει. Ζητάμε συγνώμη από τη φίλη μας αν της δημιουργήσαμε κάποια αναστάτωση, όμως το όνομα «Κορίνα» υπάρχει στον τίτλο του βίντεο, δεν το δημιουργήσαμε εμείς.

Μας τηλεφώνησαν από μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας αλλά εμείς δεν δώσαμε περισσότερα στοιχεία για το βίντεο, μιας και αισθανόμαστε την υποχρέωση να «προστατέψουμε» τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν οι φοιτητές αυτοί και μόνο για αυτό το λόγο ασχοληθήκαμε. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση δεν μας αφορά!

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ από την Espresso αν θέλετε πιο πικάντικη ματιά

Αριστούχοι στα μαθήματα Κάμα Σούτρα φαίνεται πως είναι οι φοιτητές του ΤΕΙ μεγάλης επαρχιακής πόλης, οι οποίοι ακολουθώντας κατά γράμμα το εγχειρίδιο του έρωτα επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια καταγράφοντας μάλιστα τις επιδόσεις τους σε ερασιτεχνικά βίντεο!

Η τελευταία τους «ταινία πορνό» γυρίστηκε λίγες ημέρες πριν.......
από τις γιορτές των Χριστουγέννων και ήδη έχει κάνει το γύρο της πόλης από κινητό σε κινητό προκαλώντας σοκ και αναταραχή τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στην τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει όσα συμβαίνουν στην πόλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ροζ βίντεο πρωταγωνιστούν τέσσερα νεαρά άτομα, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, τα οποία συγκεντρώθηκαν σ’ ένα φοιτητικό διαμέρισμα για να γιορτάσουν με το δικό τους, ξεχωριστό τρόπο τον ερχομό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς και να φύγουν με μια γλυκιά ανάμνηση για τα σπίτια τους προκειμένου να περάσουν την περίοδο των διακοπών.

Η λήψη έχει γίνει με την κάμερα κινητού τηλεφώνου, ενώ οι σκηνές που έχουν καταγραφεί είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και σε ορισμένα σημεία προκαλούν ακόμη και το κοινό αίσθημα. Και τα τέσσερα άτομα συνευρίσκονται ερωτικά πάνω σ’ ένα κρεβάτι, ενώ η κοπέλα φροντίζει να μην αφήσει κανέναν ανικανοποίητο. Η ροζ «ταινία» τελειώνει δείχνοντας τους πρωταγωνιστές να σχηματίζουν ένα κουβάρι και να ξετυλίγουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματα πάθους και ηδονής που έζησαν κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Έπειτα φεύγουν δίνοντας την υπόσχεση ότι μόλις γυρίσουν από τα χωριά τους θα επαναλάβουν ξανά το όργιο, στο οποίο σκέφτονται να καλέσουν ακόμη μία συμφοιτήτριά τους.

Οπως ανέφεραν στην «Espresso» κάτοικοι της περιοχής, αλλά και συμφοιτητές των νεαρών, δεν είναι η πρώτη φορά που ροζ ερασιτεχνικό βίντεο με πρωταγωνιστές φοιτητές του εν λόγω ΤΕΙ βγαίνει στο φως της δημοσιότητας.

Η αρχή έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν ένα ροζ βίντεο πάλι μέσω κινητών τηλεφώνων κυκλοφόρησε σε όλη την πόλη προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό. Τότε δύο αγόρια και ένα κορίτσι, αφού είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια, ενώ φρόντιζαν να χαμογελούν με νόημα και στην κάμερα που τους απαθανάτιζε. Λίγους μήνες αργότερα, ένα ακόμη βίντεο στο οποίο συμμετείχαν πέντε άτομα ξέφυγε από τα στενά όρια της επαρχιακής πόλης και έκανε το γύρο όλου του νομού.

Πληροφορίες, πάντως, λένε ότι οι πρωταγωνιστές του νέου βίντεο δεν γνωρίζουν ακόμη ότι η «παραγωγή» τους έγινε διάσημη και θα τη ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες πρωταγωνιστές πορνό ταινιών.

Πηγή ➤ mag24.gr/

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου