Πυροσβεστικό όχημα στο Ρέθυμνο ... έγινε ασθενοφόρο.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Λόγω χιονιού, το ασθενοφόρο ήταν αδύνατον να προσεγγίσει το σπίτι της ασθενούς.

Τη θέση του ασθενοφόρου πήρε προσωρινά ένα πυροσβεστικό όχημα στο Γερακάρι Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό έγινε όταν μία γυναίκα, κάτοικος του χωριού, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να κάνει αιμοκάθαρση καθώς είναι νεφροπαθής.

Το ασθενοφόρο όμως όμως λόγω του χιονιού που έχει πέσει στο χωριό δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σπίτι της γυναίκας. Έτσι ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής η οποία αμέσως ανταποκρίθηκε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με το πυροσβεστικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και από με ασθενοφόρο πια του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πηγή ➤ ekriti


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου