Τα κύματα «κατάπιαν» το Blue Star Paros (Vid).

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη βίντεο, σε μία ακόμη μάχη με τα κύματα του Αιγαίου, βρέθηκε το οχηματαγωγό Blue Star Paros, το οποίο η κάμερα του καλού μας συνεργάτη και φίλου Μαθιού Κουσαθανά από την Μύκονο συνέλαβε την Πέμπτη στο στενό μεταξύ Μυκόνου και της Τήνου την ώρα που  στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέει  βίντεο στο φως της δημοσιότητας από το Cyclades24.gr.

Κατά το παρελθόν τα πλοία της Blue Star είναι πρωταγωνιστές σε τέτοιες φουρτουνιασμένες θάλασσες. Για άλλη μια φορά, τα κύματα σκέπασαν το πλοίο... Σκηνές που μπορεί να κόβουν την ανάσα αλλά συμβαίνουν καθημερινά στις Κυκλάδες  κατά τη χειμερινή περίοδο.


Πηγή ➤ cyclades24.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου