Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 34χρονος ειδικός φρουρός, "Δεν αρκεί πια να καταδικάζεις τις επιθέσεις ".

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μακελειό-καρμπόν με την εφιαλτική ενέδρα που κόστισε το βαρύτατο τραυματισμό του Στάθη Λαζαρίδη, που παραμένει σε άγρυπνο κώμα από το 2007, προκαλεί ισχυρό σοκ για την ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη. Η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο για τη ζωή και την υγεία του 34χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι στην αιματηρή συμπλοκή που σήκωσε χθες το πρωί στο πόδι τις Βρύσες Χανίων.

Ο δράστης, αν και είδε πως πέτυχε τον ένα αστυνομικό στο κεφάλι και το δεύτερο στα πόδια, συνέχισε να πλησιάζει τους τραυματίες πυροβολώντας πέντε φορές.

Ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια είχε τραυματίσει και θυροφύλακα.

Για δολοφονική επίθεση έκανε λόγο μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Αντώνης Ζαχαριουδάκης και ενέργειες υποκουλτούρας που πρέπει να αντιμετωπίσει η κοινωνία, οι φορείς και η πολιτεία.

‘’Δεν αρκεί πλέον να καταδικάσουμε αυτά τα περιστατικά. Απαιτείται η αντιμετώπιση τους. Τα όσα βιώνουμε σε καθημερινή βάση είναι αρκετά σοβαρά.

Ωστόσο ακόμα και εμείς είμαστε σε διαρκή αναζήτηση προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος’’ πρόσθεσε.

Πηγή ➤ neakriti.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου