ΤΩΡΑ: Απόπειρα βιασμού δύο γυναικών στην Τούμπα.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν πριν από λίγο δύο γυναίκες, στην περιοχή της Τούμπας. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν στο στόχαστρο ενός άντρα, ο οποίος αποπειράθηκε να τις βιάσει. Τα δύο περιστατικά συνέβησαν σε κοντινή απόσταση, με μικρή χρονική διαφορά. Και στις δύο περιπτώσεις, τα θύματα αντιστάθηκαν, κατάφεραν τα ξεφύγουν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η βασική πληροφορία που έδωσαν στις αρχές είναι ότι πρόκειται για έναν αδύνατο άντρα, μετρίου αναστήματος. Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, με σημείο αναφορά την οδό Μικράς Ασίας όπου φέρεται να εθεάθη για τελευταία φορά ο δράστης.

Πηγή ➤ thestival

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου