Ηράκλειο: Αστυνομικός τραυματίστηκε από γκαζάκι που εξερράγη σο δικαστικό μέγαρο!

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ζημιές προκλήθηκαν τα ξημερώματα στην πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, όταν άγνωστοι την περιέλουσαν με βενζίνη και λάδι, βάζοντας φωτιά, ενώ στο σημείο τοποθέτησαν και ένα γκαζάκι που εξερράγη.

Έξω από τα δικαστήρια περνούσε ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ που έκανε περιπολία
και όταν είδε τη φωτιά σταμάτησε να δει τι είχε συμβεί.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν την πόρτα, εξερράγη ένα γκαζάκι και σύμφωνα με πληροφορίες,ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια.

Οι αστυνομικές αρχές κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων που τοποθέτησαν το γκαζάκι και τα εύφλεκτα υλικά στην πόρτα του δικαστικού μεγάρου.

Πηγή ➤ ΑΠΕ-ΜΠΕ


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου