«Αστυνομικός της Γειτονιάς»: Πρεμιέρα στο Χαλάνδρι (Φωτό)

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Φωτογραφήθηκαν με σκούτερ, συνομίλησαν με κατοίκους, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια.

Στο Χαλάνδρι άρχισε σήμερα το πρωί η πιλοτική εφαρμογή του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς». Δώδεκα αστυνομικοί του τμήματος Χαλανδρίου συνομίλησαν με κατοίκους και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια. Για πρώτη φορά εφαρμόστηκε επίσης ο θεσμός με 12 αστυνομικούς στον δήμο Καλλιθέας και με δέκα αστυνομικούς στα δημοτικά διαμερίσματα της Τούμπας και του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.


Οι αστυνομικοί της γειτονιάς θα διακρίνονται από το ειδικό σήμα στη στολή τους αλλά και από τα σκουτεράκια τα οποία θα χρησιμοποιούν για να βρίσκονται εγκαίρως σε όλα τα σημεία ευθύνης τους.


Αποστολή τους είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων της γειτονιάς σχετικά με αιτήματα, παράπονα, καταγγελίες ή αδικήματα και η ενημέρωσή τους για την εξέλιξη και πορεία των θεμάτων τους. Βασικό τους «όπλο» θα είναι το υπηρεσιακό κινητό τους τηλέφωνο, αν και θα φέρουν και όπλο όπως όλοι οι ένστολοι. 



image

 image


image

image

image

Πηγή ➤ athensvoice

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου