Πάτρα: Βίλα οργίων μόνο για γυναίκες - Ζουν ακραίες φαντασιώσεις μακριά από τους άντρες τους!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Τα όσα συμβαίνουν στην επίμαχη βίλα έγιναν σήμερα πρωτοσέλιδο σε μεγάλη εφημερίδα...

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι έδωσαν πνοή στις ερωτικές φαντασιώσεις της παρέας και έτσι μία τετράδα κοριτσιών από την Πάτρα αφού είδε την ταινία, αποφάσισε από κοινού να προχωρήσει από την θεωρία στην πράξη, αφήνοντας όμως τους συντρόφους τους, φοβούμενες τα ενδεχόμενα ταμπού τους!


Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, οι τέσσερις νεαρές υπέγραψαν ένα εικονικό συμβόλαιο (όπως στο σενάριο) στο οποίο απαραίτητη προϋπόθεση θα ήταν η εχεμύθεια, όπου με βάση αυτό θα προχωρούσαν σε αρκετές από τις ερωτικές πράξεις των γκρι αποχρώσεων.

Η βασική όμως διαφορά θα ήταν ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ήταν οι τέσσερις τους και δεν θα υπήρχαν άνδρες. Η πρώτη συνάντηση των τεσσάρων κοριτσιών από την Πάτρα, ήδη έχει γίνει σε εξοχικό σπίτι λίγο έξω από την πόλη, με τα σενέρια στην πόλη για τις ταυτότητές τους, να δίνουν και να παίρνουν...

Πηγή ➤Εφημερίδα Κόσμος, StarPress 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου