Κωλόμπαρο με «σερβιτωραίες» φοιτήτριες στην Πρέβεζα που παριστάνουν και τις πελάτισσες άμα λάχει…

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η οικονομική κρίση που έφερε αναδουλειές στα καταστήματα, δημιουργεί ανάγκες προσαρμογής σε νέα δεδομένα.

Έτσι δεν μας εντυπωσιάζει αλλά παρόλα αυτά αποτελεί είδηση το γεγονός ότι για πρώτη φορά κατάστημα της Πρέβεζας άλλαξε τις μέχρι σήμερα προσφερόμενες υπηρεσίες όπου κάποιες φοιτήτριες απασχολούνταν περιστασιακά ως σερβιτόρες και απασχολούνται πλέον και ως «πελάτισσες» .

Το στυλ του καταστήματος που βρίσκεται στην καρδιά της Πρέβεζας άλλαξε. Ο φωτισμός έγινε πιο σκοτεινός, το γυναικείο προσωπικό από φοιτήτριες αυξήθηκε και εκτός από τα ποτά και τα μεζεδάκια οι «σερβιτωραίες» φοιτήτριες ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν, προσφέρουν και «συντροφιά» σε μεσήλικες και άνω πελάτες.

Οι υπηρεσίες συντροφιάς προσφέρονται αποκλειστικά σε ανδρικό πληθυσμό και δεν λείπουν από το κατάστημα και τα γλέντια όταν κάποιες από τις «φοιτήτριες» ξεσηκώνονται από το ελληνικό πρόγραμμα του καταστήματος και ρίχνουν τα τσιφτετέλια τους.


Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ξεχάσει πλέον τις … αναδουλειές που είχε καθώς αυτό το νέο είδος διασκέδασης φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη πέραση στην Πρέβεζα. Μάλιστα από σήμερα και για καμιά εβδομάδα που κάποιοι εισέπραξαν τις συντάξεις τους, αναμένεται να γίνεται χαμός.

Πηγή ➤ prevezaposto

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου