Λαμόγιο οδηγός αστικού λεωφορείου απέσπασε 8.000 ευρώ από επιβάτες.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κατ' εξακολούθηση εξαπατούσε την Υπηρεσία του, μέσω των ακυρωμένων εισιτηρίων, ένας 49χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου στην Πάτρα, ο οποίος κατάφερε από την παράνομη δραστηριότητά του να μαζέψει 8.000 ευρώ!

Ο οδηγός συνελήφθη επ' αυτοφώρω την Πέμπτη το πρωί, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών. Ειδικότερα, ο 49χρονος οδηγός, τον τελευταίο περίπου χρόνο, προφασιζόμενος ότι το μηχάνημα ακύρωσης των εισιτηρίων βρισκόταν εκτός λειτουργίας, προμήθευε ο ίδιος ήδη χρησιμοποιημένα εισιτήρια σε πολίτες που είχε μαζέψει από το καλάθι απορριμάτων του λεωφορείου, το Σταθμαρχείο ή πεταμένα σε στάσεις, τα οποία ακύρωνε κόβοντάς τα με το χέρι, εισπράττοντας όμως ο ίδιος το αντίτιμο.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία, συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο δράστης να προμηθεύει εισιτήριο με τον ίδιο τρόπο, σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον επιβάτη.

Μόλις έδωσε στον αστυνομικό το ακυρωμένο εισιτήριο, τότε επενέβησαν και οι υπόλοιποι αστυνομικοί, βάζοντάς του τις χειροπέδες. Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο δράστης, αγγίζει, κατ' εκτίμηση, περίπου τις 8.000 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή ➤ news247.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου