Τι άλλο θα δούμε??? - Ηλικιωμένη καταγράφει ταχύτητα και πινακίδες οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.(Φωτό).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το γεγονός εκτυλίσσεται κάτω από την γέφυρα της Άνω Κηφισιάς, δύο χιλιόμετρα μετά την έξοδο προς Βαρυμπόμπη, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Μία ηλικιωμένη γυναίκα κρυμμένη πίσω από κολόνα φορώντας κουκούλα καταγράφει με πιστόλι την ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων, σημειώνοντας σε μπλοκάκι τόσο την ταχύτητα, όσο και τις πινακίδες τους.


Το πιστόλι είναι πραγματικό και την ώρα της φωτογράφισης ανέγραφε 140 χλμ/ώρα καθώς περνούσε ένα Nissan 370z. Σίγουρα δεν πρόκειται για αστυνομικό αφού η γυναίκα ήταν σχετικά μεγάλης ηλικίας.


Πηγή ➤ autoblog

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου