Απίστευτο... Καλόγρια "κάρφωσε" μαθητή για να βιώσει τα πάθη του Ιησού!.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ "Έτσι υπέφερε ο Ιησούς", φέρεται να του είπε, ενώ, όπως σημείωσε, θα είχε ανάλογη τύχη αν συμπεριφερόταν άσχημα.

Απίστευτο είναι αυτό που έκανε η 30χρονη καλόγρια Ludovita σε σχολική τάξη, στην πόλη Kysucke, στη βόρεια Σλοβακία.

Αφού φώναξε τον 7χρονο Adam Celko στην έδρα, πήρε μια βελόνα από την τσάντα της και την κάρφωσε στο χέρι του.

"Έτσι υπέφερε ο Ιησούς", φέρεται να του είπε, ενώ, όπως σημείωσε, θα είχε ανάλογη τύχη αν συμπεριφερόταν άσχημα.

Η 30χρονη μητέρα του ανήλικου Helena δεν μπορούσε να καταλάβει τι σκεφτόταν η καλόγρια εκείνη τη στιγμή.


"Όταν γύρισε σπίτι ο Adam είχε μια πληγή στο χέρι του. Όταν τον ρώτησα τι συνέβη, μου είπε τι του έκανε η καλόγρια. Τώρα που έρχεται το Πάσχα τι θα κάνει; Θα σταυρώσει κάποιον από τους μαθητές;".

Η καλόγρια, που αρνήθηκε το περιστατικό και το έριξε στον ανήλικο, απομακρύνθηκε από το σχολείο, με τους υπευθύνους να αποδοκιμάζουν τις μεθόδους διδασκαλίας της.

Πηγή ➤ cretalive

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου