Αστυνομικοί για Σκουριές: Να μην χρησιμοποιείται η ΕΛΑΣ ως σάκος του μποξ.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών καλεί την κυβέρνηση «να ξεκαθαρίσει τη θέση της» όσον αφορά την επένδυση στις Σκουριές και σημειώνει πως η ΕΛ.ΑΣ «άλλοτε ενοχοποιείται και άλλοτε κατηγορείται».

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπάλληλων, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Η Ομοσπονδία σημειώνει πως στις Σκουριές η ΕΛ.ΑΣ «βρίσκεται μεταξύ ‘αντίπαλων’ στρατοπέδων» και «άλλοτε ενοχοποιείται και άλλοτε κατηγορείτaι για επιλεκτική συμπεριφορά και μονομερείς ενέργειες».

Ο συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών καλεί την κυβέρνηση «να ξεκαθαρίσει τη θέση της» όσον αφορά την επένδυση στις Σκουριές και ζητά «να μην χρησιμοποιείται η αστυνομική δύναμη ως 'σάκος του μποξ'»

Παράλληλα, ζητά από την κυβέρνηση και από τον πρωθυπουργό απομονώσουν τις «ακραίες φωνές που θεωρούν ότι η Ελληνική Αστυνομία μπορεί να επιστρέψει στην περίοδο που ήταν έρμαιο πολιτικών και οικονομικών σκοπιμοτήτων».

Διερωτάται δε «αν το αναφαίρετο δικαίωμα της διαμαρτυρίας και η διεκδίκηση των όποιων αιτημάτων της μιας ή της άλλης μερίδας της τοπικής κοινωνίας, συνάδει με τη ρίψη βομβών μολότοφ, σφαιριδίων με σφενδόνες και φωτοβολίδων από κουκουλοφόρους;».

Η ανακοίνωση των αστυνομικών έρχεται τη στιγμή που η υπόθεση των Σκουριών έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και των μεταλλωρύχων.

Πηγή ➤ skai


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου