Ο άστεγος που βοηθούσε τους άλλους άπορους...- Η ιστορία του ανθρώπου που πέθανε χθες στους δρόμους του Ηρακλείου...

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η ιστορία του θανάτου ενός άστεγου, χθες τα ξημερώματα στο Ηράκλειο συγκινεί την τοπική κοινωνία. Έφυγε ένας άνθρωπος, τον οποίο στην περιοχή του Άη Γιώργη, στον Πόρο, τον γνώριζαν καλά ως έναν ευαίσθητο, που παρά τα δικά του προβλήματα επιβίωσης, βοηθούσε τους άλλους συνανθρώπους του. Όπως λένε στο Candianews κάτοικοι της περιοχής, ο 50χρονος Πολωνός πήγαινε στο πνευματικό κέντρο και πάντα αναζητούσε κάποια εργασία για να βοηθήσει τους άπορους της περιοχής.

Ο ίδιος σιτιζόταν από τα συσσίτια, ενώ φαίνεται ότι τη ζωή του την έχασε όταν παρασύρθηκε από όχημα ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αβοήθητο... Περαστικοί τον βρήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο οδόστρωμα της λεωφόρου Ικάρου, κοντά στον Κατσαμπά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως πέθανε στο χειρουργείο.

Πηγή ➤ candianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου