Τουρκοκύπριος έστελνε πορνό φωτογραφίες σε ανήλικη στην Λευκωσία.

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου της Κυπριακής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από κηδεμόνα ανήλικου κοριτσιού, μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (viber), απέστειλε στην ανήλικη φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Έπειτα από εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίστηκε ο χρήστης της συγκεκριμένης εφαρμογής, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη σήμερα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


O δράστης είναι 43χρονος τουρκοκύπριος και το θύμα 11χρονη από τη Λευκωσία.

Πηγή ➤ defencenet.gr 
 

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου