Πήγαν να αδειάσουν κάδους από το νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και γέμισαν αίματα !

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Οπως καταγγέλθηκε , νέο περιστατικό με αίματα που πετάχτηκαν στο πρόσωπο εργαζομένης είχαμε σήμερα το πρωί του Σαββάτου, κατά την διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων από το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».

Το απορριμματοφόρο ακινητοποιήθηκε άμεσα και επί τόπου έσπευσαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Σωματείου, ο Γραμματέας των εργατών Καθαριότητας, ο Επόπτης Αποκομιδής, οι Τμηματάρχες Αποκομμιδής.

Εν συνεχεία ειδοποιήθηκαν ο Υπεύθυνος της Διοίκησης του Νοσοκομείου όπως και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, όπου και ανοίχτηκαν κάποιες σακκούλες μέσα στις οποίες βρέθηκαν αίματα, σύριγγες, καθετήρες και γενικά μολυσματικά απόβλητα.

Κλήθηκε η Αστυνομία, κατεγράφη το περιστατικό και τα νοσοκομειακά μολυσματικά απόβλητα παρέμειναν στους κάδους, καθώς οι εργαζόμενοι δεν θα προχωρούσαν σε αποκομιδή, αν δεν αφαιρεθούν τα νοσοκομειακά απόβλητα από τους κάδους.

Σημειώνουμε ότι το ίδιο συνέβη και στο 409 πρών στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και δόθηκε εντολή να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία. 

Πηγή ➤ contraseolous

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου