Παραδειγματική η τιμωρία στον ρομά που συνελήφθη για την προχθεσινή βιαιοπραγία κατά των δύο αστυνομικών έξω από το Δικαστήριο Ναυπλίου.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Βαρύς έπεσε σήμερα ο πέλεκις της δικαιοσύνης κατά του υιού Καραγκούνη που πρόλαβαν να συλλάβουν οι αστυνομικοί προχθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων. Οι υπόλοιποι έξι ρομά, μεταξύ των οποίων ο πατέρας Καραγκούνης πρόλαβαν να απομακρυνθούν και μέχρι τώρα, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία του αυτοφώρου, δεν έχουν εντοπιστεί ή συλληφθεί.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου στο συλληφθέντα με αυτόφωρο, για αντίσταση κατά της αρχής, για επικίνδυνες βλάβες και μερικές ακόμη κατηγορίες “έριξε” την ποινή των έξι ετών και εννέα μηνών. Να σημειωθεί ότι η ποινή είναι μεγάλη και προφανώς έχει συμβολικη σημασία, και στόχο τον παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Ο καταδικαστείς προέβη σε έφεση, αλλά το δικαστήριο επέβαλλε την ποινή χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον εφετείο, αλλά ο καταδικαστείς οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πηγή ➤ argonafplia.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου