Δείτε από πού γεμίζουν ναρκωτικά οι καταυλισμοί Ρομά των Μεσογείων!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Τα όσα κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διακίνηση και την πώληση ποσοτήτων ναρκωτικών σε καταυλισμούς των Μεσογείων προκαλούν διαρκώς αναστάτωση και προβληματισμό στις τοπικές κοινωνίες.

Παρά τις διαρκείς προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας τα παρατράγουδα συνεχίζονται και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συλληφθεί πολίτες πάνω στους οποίους, μετά από σωματική έρευνα, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών.

Οι πολίτες αυτοί που δήλωναν ως κατοικία διάφορες περιοχές της Αθήνας παραδέχονταν ότι είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από καταυλισμούς Ρομά στα Μεσόγεια.

Πριν από λίγο καιρό αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι τα ναρκωτικά θάβονταν σε οικόπεδα γύρω από τους καταυλισμούς και όταν κάποιος «πελάτης» εκδήλωνε ενδιαφέρον για αγορά ποσότητας, μικρά παιδιά πήγαιναν στα σημεία που ήταν θαμμένα τα ναρκωτικά, ξέθαβαν τις ποσότητες και τις παρέδιδαν στους αγοραστές.

Η δοσοληψία γινόταν με τέτοιο τρόπο ώστε δεν ήταν εύκολο ακόμα και για τους αστυνομικούς να παρέμβουν και να κάνουν επ’ αυτοφώρω συλλήψεις.

Βέβαια κάποια στιγμή έγινε κατανοητό το… modus operandi και ο τρόπος εμπορίας με τον συγκεκριμένο τρόπο έλαβε τέλος.

Από πού όμως φθάνουν τα ναρκωτικά στους καταυλισμούς των μεσογείων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τόσα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.

Αρχικά όλοι πίστευαν ότι υπήρχαν έμποροι μεγάλων ποσοτήτων χασίς, ηρωίνης και κοκαΐνης μέσα σε αυτούς τους καταυλισμούς.

Όμως όπως αποδείχτηκε τα ναρκωτικά προέρχονταν από τη δυτική Αττική και συγκεκριμένα από καταυλισμούς του Ασπροπύργου όπως αυτός της Νέας Ζωής όπου κατάφεραν οι αστυνομικοί να βρουν άκρη.

Στον συγκεκριμένο καταυλισμό λοιπόν είχε στηθεί μια ολόκληρη «βιομηχανία» νόθευσης και τυποποίησης ναρκωτικών τα οποία δεν πουλούνταν στη συνέχεια απευθείας σε ενδιαφερόμενους, αλλά μεταφέρονταν έτοιμα και συσκευασμένα σε καταυλισμούς των μεσογείων για τα περαιτέρω!

Οι πρόσφατες επιτυχίες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Νοτιοανατολικής Αττικής είναι ενδεικτικές!

Δεν είναι τυχαίο ότι σε πρόσφατη έφοδο αστυνομικών στον καταυλισμό της Νέας Ζωής συνελήφθησαν δύο άτομα (ένας 20χρονος και μία 22χρονη) τα οποία είχαν στη διάθεσή τους ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης αλλά και νοθευτικής ουσίας για να δημιουργούν δόσεις (φιξάκια όπως λέγονται στη γλώσσα εμπόρων και ναρκομανών) τα οποία στη συνέχεια προωθούσαν σε άλλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική μεταξύ των οποίων και σε αυτούς των Μεσογείων!

Παράλληλα σε άλλη περιοχή, στο Ζεφύρι, πραγματοποιήθηκε, λίγες ημέρες αργότερα, άλλη μία επιχείρηση στην οποία μάλιστα συμμετείχαν και διμοιρίες των ΜΑΤ.

Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν είχαν να κάνουν με πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών στο Ζεφύρι. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας αφού υπήρχαν στοιχεία για πηγές εσόδων ατόμων που ενώ παρουσίαζαν ανύπαρκτο ή πολύ χαμηλό εισόδημα, διέθεταν ακίνητα και αυτοκίνητα μεγάλης αξίας!
 
Πηγή ➤ notioanatolika

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Καταδικη και κρεμαλα στην Πλατεια Συνταγματος να εξαλειφθει σε μεγαλο βαθμο αυτη η λερα που λεγεται τσιγγανοι, γυφτοι ή Ρομα ή όπως στο διαολο λεγονται!
    Ειναι μια ζωη μεσα στην παρανομια εις βαρος των Ελληνων νομοταγων πολιτων και του Ελληνικου Κρατους
    Καποια στιγμη καποιος πρεπει να βαλει ενα τελος σε αυτοη την λερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή