Η διαταγή Νίτσα δεν ανακλήθηκε ποτέ, " Όλοι οι μετανάστες με υπηρεσιακά στην Αθήνα..."

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νέο επίκαιρο όσο και καυστικό σχόλιο του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτη Χαρέλα στη σελίδα της ομοσπονδίας στο facebook, που περιγράφει σε αδρές γραμμές την εικονική και την ... πραγματική πραγματικότητα.

"Τελικά μόνο εμας πονάει αυτη η κατάντια ; αντιλαμβάνομαι κ εισπράττω την αγανάκτηση για αυτο το κατάντημα. Ανθρωπιστές είμαστε όλοι. Αλλά οταν ωθούμε σε αυτή την κατάσταση τα πραγματα τοτε έχουμε και εμείς ευθύνη.

Γνωρίζουμε πως ανακλήθηκε η διαταγή Νίτσα αλλα στην πράξη εφαρμόζεται. Ολοι με υπηρεσιακά στην Αθήνα. Περιμένω πραγματικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα στοιχεία Μαρτίου για τις "αφίξεις". Συνάδελφοι απλά ...υπομονή.

Εχουν γνώση οι Φύλακες...."


Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου