ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο στην Αιδηψό, εδώ είναι Βουλή!»

Καινούργιο επεισόδιο στήθηκε σήμερα στη Βουλή, με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είχε έντονη αντιπαράθεση με βουλευτές τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Η «μομφή» του Γιάννη Κουτσούκου, από το ΠΑΣΟΚ, που έκανε λόγο για «ώρα Κωνσταντοπούλου», προς την Πρόεδρο της Βουλής είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να του απαντήσει με μάλλον ειρωνικό ύφος, κάτι που, με τη σειρά του, προκάλεσε την έκρηξη τόσο του ίδιου του βουλευτή όσο και του Αδ. Γεωργιάδη και του Γιάννη Βρούτση.

Οι διάλογοι που ακολούθησαν είναι χαρακτηριστικοί:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κύριε Κουτσούκο, επειδή είναι η τρίτη φορά που μιλάτε για «ώρα Κωνσταντοπούλου» και επειδή σε μία προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ξεκινήσαμε τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με τέσσερις βουλευτές μέσα, προσήλθατε στην έδρα και με ρωτήσατε αν είχατε χρόνο για ένα καφεδάκι, θα σας παρακαλούσα να τηρείτε τουλάχιστον κάποιους κανόνες. Γιατί το να επιδιώκετε να έρχεστε καθυστερημένα και μετά να ψέγετε την Πρόεδρο, είναι νομίζω υπερβολή.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό δεν υπάρχει!

Γιάννης Βρούτσης: Αυτό είναι απίστευτο!

Άδωνις Γεωργιάδης: Εδώ δεν είναι το βενζινάδικο στην Αιδηψό, κυρία Κωνσταντοπούλου! Εδώ είναι Βουλή!

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο κ. Παφίλης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, έχει το λόγο.

Γιάννης Κουτσούκος: Πήρα άδεια για να πιώ καφέ. Τι να κάνω; Από κει και πέρα δεν θα το ξανακάνω! Δεν ξαναπίνω καφέ την ώρα της συνεδρίασης! Θα είμαι όλες τις ώρες μέσα και παρακαλώ πολύ να μου τις αφαιρείτε και να μου κόψετε και το μισθό...

Πηγή ➤ imerisia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου