«Βούλιαξε» η Αθήνα από την νεροποντή -Δρόμοι ποτάμια και αιφνιδιασμένοι πεζοί που έτρεχαν να... σωθούν.(Φωτό).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η ξαφνική νεροποντή που σάρωσε το μεσημέρι την πρωτεύουσα μετέτρεψε τους δρόμους της Αθήνας σε ποτάμια δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε κατοίκους και εμπόρους και... δυσκολεύοντας τη ζωή όσων κυκλοφορούσαν εκείνη την ώρα είτε πεζοί, είτε με αυτοκίνητα και άλλα μέσα μεταφοράς.

Πολλοί δρόμοι της Αθήνας ήταν πραγματικά αδιάβατοι, ενώ κεντρικές οδοί, όπως η Πειραιώς μετατράπηκαν σε... λίμνες (στην Πειραιώς διεκόπη η κυκλοφορία για μία ώρα περίπου). Από τη νεροποντή επλήγη και το Μοναστηράκι με την οδό Ηφαίστου να μοιάζει με ποτάμι και τους καταστηματάρχες να στήνουν «φράγματα» στις εισόδους των μαγαζιών τους για να αποφύγουν την καταστροφή.

Εντωμεταξύ στα βόρεια προάστια έπεσε ακόμη και χαλάζι δημιουργώντας πλήθος προβλημάτων, ενώ σε πολλές περιοχές της Αττικής, εξαιτίας της νεροποντής σημειώθηκαν και ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος.

Κεντρικοί δρόμοι στην Αθήνα:




Λίμνη η Πειραιώς:



Αιφνιδιασμένοι πεζοί στο κέντρο:



Φωτογραφίες: Sooc, Eurokinissi, In time News

Πηγή ➤ iefimerida

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου