Ηγουμενίτσα - Πρεζέμπορας έκρυβε την ηρωίνη στην ταπετσαρία του φορτηγού του.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 49χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού επικαθήμενου οχήματος για ναρκωτικά.

Σε γενόμενο έλεγχο από στελέχη της κινητής μονάδας ανίχνευσης X-RAY του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν στην οροφή του τράκτορα και πίσω από την ταπετσαρία επένδυσης 20 πακέτα, πιθανόν ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 11,290 κιλών περίπου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Πηγή ➤ pamepreveza

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου