Σοβαρό τροχαίο - νεκρή μητέρα δυο παιδιών – (Φωτό).

elas-lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην άσφαλτο άφησε χθές το απόγευμα  την τελευταία της πνοή...μια 44χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, από την Αλβανία, στο Λευκοχώρι Ηλείας, ενώ ο 45χρονος σύζυγό της, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 18:30, όταν το ζευγάρι επέστρεφε με το μηχανάκι τους στο Λευκοχώρι. Λίγα μέτρα, όμως, πριν τη γέφυρα του Πηνειού, στα όρια των Καβασίλων με το Λευκοχώρι, ο 45χρονος που οδηγούσε το μηχανάκι με συνεπιβάτη την 44χρονη σύζυγό του, επιχείρησε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, για άγνωστο λόγο, να κάνει αναστροφή πάνω στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου.


Εκείνη την ώρα όμως, ένα αυτοκίνητο που κινούταν πάνω στην εθνική οδό, έχοντας την ίδια κατεύθυνση συγκρούστηκε με το μηχανάκι παρά την προσπάθεια της οδηγού του να το αποφύγει.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με την 44χρονη να εκσφενδονίζεται από το μηχανάκι και να καταλήγει στο οδόστρωμα, μερικά μέτρα πιο κάτω, και τον 45χρονο επίσης σύζυγό της να πέφτει και αυτός αιμόφυρτος στον δρόμο. Ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ 45χρονος σύζυγός της μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.


Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της ΟΠΚΕ, του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας και του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, που για πολύ ώρα είχαν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, ενώ άμεσα κατέφθασαν τρία ασθενοφόρα και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

 Πηγή ➤ patrisnews.com



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου