Το Κ9 μύρισε τις χασισογλάστρες.

elas_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε το πρωί της Τρίτης (30/6) ένας 48χρονος στη Φαιστό καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν πέντε  δενδρύλλια κάνναβης ύψους 80 εκατοστών.

Ιδιαίτερη βοήθεια στο έργο των αστυνομικών, έδωσε και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, σήμερα (30.06.2015) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου,  48χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του  48χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης,  τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης (ύψους έως 80 εκ.), αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα κάνναβης και σπαθί με μήκος λάμας 70 εκατοστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή ➤ ekriti


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου